Ofte Stillede spørgsmål

Generelle Spørgsmål om Bestilling

Hvilke betalingsformer modtager i?

Til betaling med kreditkort modtager vi følgende:

 • Visa & Mastercard
 • VisaDankort

Du kan også anvende følgende betalingsmuligheder:

 • ViaBill
 • PayPal
Hvornår hæver i pengene fra min konto?

Så snart vi har afsendt ordren fra vores lager, vil vi trække pengene fra det betalingsmiddel, du har brugt på siden.

Hvad hvis jeg vil returnerer en vare?

Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du benytte dig af vores returformular som du finder her

Vær opmærksom på, at du har 14 dage fra modtagelse til at rette henvendelse til os.
Gældende vilkår og betingelser fremgår af vores handelsbetingelser

Det er vigtigt, at du vælger en forsendelsesmetode med sporing eller kvittering for modtagelse, da det både er din og vores garanti for, at vi har modtaget din pakke.

 • Du bedes opbevare produktets originale æske, da der typisk findes en verificeringskode her på, som både er vores, og vores leverandørs garanti for at det er et originalt produkt.
Hvor lang garanti yder i på en vare?

Vi yder 2 års garanti på varen i henhold til købeloven.

Du kan finde mere information om din garanti under vores gældende handelsbetingelser

Bemærk dog at der kan være særlige vilkår for batterier og coils.

Hvor kan jeg se, at det er et originalt produkter?

På størstedelen af vores elektroniske produkter sidder der et “Security Check” mærke, hvor du ved hjælp af en app eller det respektive brands hjemmeside kan indtaste de to sikkerhedskoder, som verificerer at du har et originalt produkt. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for dokumentation på dit produkt.

Hos SmokeUs forhandler vi kun produkter, som er købt igennem verificerede og kvalitetstestede leverandører. Vi tager ligeledes afstand fra kloner og kopier, også selvom disse ikke måtte være varemærkebeskyttet. Vores holdning er, at kloner og kopier skader både producenten, leverandøren, og forhandlerens ry, samt udgør en større risiko for fejlbetjening og skadesforvoldelse.

Fragt & Forsendelse

Hvor hurtigt leverer i?

Alt afhængigt af hvilken leveringsmetode du har valgt, så er vores leveringstid omkring 1-3 dage. Du modtager et track and trace nummer, når vi afsender din pakke, så du kan følge den hele vejen fra lageret og hjem til dig.

Bemærk at GLS ikke tilbyder omdeling i weekenden og ordrer, der er bestilt lige op til en weekend ekspederes hurtigst muligt om mandagen.

Der kan dog forekomme længere leveringstid i højsæsoner og helligdage.

Jeg har modtaget ødelagte eller beskadigede varer?

Hvis du skulle være så uheldig at modtage en ødelagt eller beskadiget vare, så ret straks henvendelse til os, så sørger vi for at rette op på det. De fleste sager bliver løst hurtigt og nemt over telefon eller mail.

Vi opfordrer dig ligeledes til at tage billeder eller få anden form for dokumentation på ukorrekt håndtering, hvis pakken er blevet beskadiget under transport af fragtfirmaet.

Husk, at du altid kan nægte modtagelse af en pakke, hvis den ser ud til at være blevet beskadiget under levering.

Jeg har stadig ikke modtaget mine varer efter flere dage?

Hvis du kan se at dine varer er afsendt, men stadig ikke har modtaget dem, så tag kontakt til os så hurtigt som muligt, så vil vi rette henvendelse til fragtfirmaet og finde en løsning.

OBS: Vær opmærksom på om din ordre indeholder rest-ordre vare. Der kan forekomme nogle få dages forsinkelse, da vi først skal have produktet hjem fra leverandøren.

Hvad hvis min pakke har været åbnet?

Hvis du kan se, at din pakke har været åbnet, og at du mangler produkter eller at de er beskadiget, så ret straks henvendelse til os.

Husk, at du altid kan nægte at tage imod pakken, når den bliver udleveret. Den vil så herefter blive sendt tilbage til os, hvor vi i samarbejde med dig vil tage kontakt til fragtfirmaet med henblik på et eventuelt erstatningskrav. Vi opfordrer til, at du tager billeder og fremsender til os, da dette vil være med til at styrke sagen. Vi tager ligeledes billeder af pakkerne og deres indhold inden, vi afsender dem.

Er min ordre blevet afsendt?

Når vi har afsendt din pakke fra vores lager i Valby, vil du modtage en besked indeholdende en bekræftelse og et track and trace nummer. Beskeden vil typisk blive fremsendt til telefonnummeret eller mailen, som du oplyste på betalingssiden.

Hvilke lande sender i til?

Indtil videre sender vi kun til Danmark, men satser på at udvide til nabolandende i starten af år 2019, når oversættelsen af vores side er fuldent.

Spørgsmål til e-cigaretter, e-væsker og tilbehør

Generelle spørgsmål om E-cigaretter, E-væske og batterier

Hvilke batterier skal jeg vælge?

Det vil typisk fremgå på produktsiden, hvilke batterier vi anbefaler til den specifikke model.

De fleste e-cigaretter anvender typisk batteri typen 18650, 20700, eller 21700.

Hvis du er i tvivl, så tag endelig kontakt til os.

Hvordan oplader jeg mit batteri?

Når du skal oplade et batteri, skal du altid tage højde for følgende:

 1. Oplad aldrig et batteri, som har lidt fysisk skade, eller har wrapping, der sidder løst.
 2. Brug aldrig en uspecificeret eller modificeret oplader.
 3. Trods mange nye teknologier, som forhindrer overladning af batteriet, så sørg altid for at frakoble batteriet, når det er fuldt opladt. Hvis et batteri overlader, kan det blive varmt og i sidste ende lede til eksplosion eller brand.
 4. Har du et mod med et aftageligt batteri, så undgå at oplad det igennem selve moddet og brug i stedet en godkendt batteri oplader, som specifikt passer til det pågældende batteri du bruger. 
Mit batteri vil ikke oplade, hvad gør jeg?

Det kan skyldes, at du trænger til at købe et nyt batteri. Hvis dette er tilfældet, beder vi dig afskaffe det på forsvarlig vis. Batterier kan lække giftige væsker, som forurener grund- og postevand. Kontroller om din e-cigaret producent tilbyder et genbrugsprogram. Hvis ikke, skal du i overenstemmelse med de lokale bortskaffelses- og genbrugsregler med hensyntagen til miljøet, afskaffe batteriet. 

Det kan også skyldes din oplader, så tjek efter løs forbindelse og sørg altid for at bruge det medfølgende opladerstik og undgå at bruge uoriginale kabler, da det kan skade dit batteri.

Er du i tvivl, så skriv en mail til os: Info@smokeus.dk eller ring til os på: (+45) 31 11 66 68

Hvad er en Coil?

En Coil er det samme som brænderen i din e-cigaret, og kaldes i øvrigt også for atomizer og forstøver. En Coil holder ca. 1-4 uger, før den skal skiftes ud. Husk at tjekke, hvor mange ohm, din e-cigaret skal bruge, når du køber en ny Coil. 

Generelle spørgsmål om E-cigaretter, E-væske og batterier

Jeg er nybegynder, hvad skal jeg vælge?

Vi har lavet en lækker “nybegynder-guide” side, hvor du kan få al den information, du har brug for, når du starter med at dampe. Besøg den her.

Hvornår ved jeg, at jeg skal oplade min e-cigaret?

For de fleste e-cigaretter, vil de blinke rundt om knappen, du bruger, når du damper for at advare dig om, at den er ved at løbe tør for strøm. Dem, der har et display vil vise dig, hvor meget batteri, der er tilbage, og du kan på den måde holde øje med batteriet. 

Hvordan tænder jeg min e-cigaret?

De fleste e-cigaretter kan du tænde ved at trykke 5 gange på strømknappen. Se eventuelt vores “nybegynder-guide” side her.

Hvordan opbevarer jeg min e-cigaret?

Den elektroniske cigaret skal altid slukkes når den ikke er i brug, eller når den skal opbevares. Den opbevares ved stuetemperatur (5-30 grader) på et rent og tørt sted utilgængeligt for børn og kæledyr.

Læg aldrig din e-cigaret i lommen, da fnug nemt kan gå igennem de små åbninger og forårsage funktionsfejl. Endvidere kan tænd knappen aktivere, som kan forårsage brandfarlige situationer.
Efterlad ikke din e-cigaret eller batteri i lufttætte miljøer, som skindjakker eller jeans, da det kan medvirke til en varmeforøgelse, der slider på batteriets levetid.

Hvis den elektroniske cigaret ikke skal bruges i en længere periode bør tanken opbevares tom og ren.

Hvordan rengør jeg min e-cigaret?

En e-cigaret skal også rengøres ind i mellem, men vær forsigtig og undgå at få vand på batteriet. Du kan sagtens rengøre din e-cigaret i vand, men sørg for at lade den tørre, før du tager den i brug igen.

Kan min e-cigaret springe i luften?

Selve din e-cigaret kan som udgangspunkt ikke springe i luften. Sørg altid for at anvende det eller de korrekte batterier, der er oplyst i forbrugmanualen og de dertilhørende kabler til opladning heraf for at undgå skade på din e-cigaret, batteriet og omgivelser.

Hvorfor smager min e-cigaret brændt?

Det kan være fordi din Coil er blevet brændt eller trænger til at blive udskiftet. En Coil holder ca. 1-4 uger før den skal skiftes ud. Husk at tjekke, hvor mange ohm, din e-cigaret skal bruge, når du køber en ny Coil. 

E-væske

Hvorfor får jeg e-væske med, når jeg damper?

Hvis du får e-væske i munden, når du damper, så kan det skyldes, at du er kommet til at fylde din tank med for meget e-væske. Det kan også være, at du kommer til at suge for kraftigt. Prøv at hælde mindre e-væske i tanken og se om ikke problemet løser sig. 

Er der kommet e-væske i dit mundstykke, så kan du med fordel anvende en vatpind eller et stykke snoet papir til at fjerne væsken fra dit mundstykke.
– Bemærk at denne rensning sker på eget ansvar, og at du bør udvise forsigtighed, så du ikke beskadiger brænderen/coilen.

Hvor meget nikotin skal jeg vælge?

Styrken findes i flere forskellige intervaller. Fra 0mg og helt op til 18mg. Selvom det kan virke meget fristende at tage en 18mg nikotin, hvis du lige kommer fra almindelige cigaretter, så er nutidens vaping udstyr blevet så avanceret, at mange har rigeligt i lavere styrker, som 3, 6 og 9 mg. Den nye vaping teknologi, har gjort mods så kraftfulde, og tankene helt modstandsløse, hvilket betyder, at e juice leveres mere effektivt end nogensinde før.

Hvis du ikke ønsker at anvende nikotin i din damp, kan du sagtens købe e-væske uden. Du vælger 0mg, når du er på produktsiden.

I en færdigblandet e-væske, vil nikotinen være tilføjet ved produktionen, så du blot skal hælde det på og dampe. 

Hvis du fx lige kommer fra almindelige cigaretter, så afhænger det lidt af, hvor mange, du har været vant til at ryge om dagen;

 • en pakke om dagen = 18mg
 • 12-15 om dagen = 12mg
 • 10 om dagen = 6mg
Hvilken e-væske skal jeg vælge?

Der er et hav af muligheder, og derfor handler det bare om at kaste sig ud i det og prøve lidt forskelligt. Er du til det søde, kan det være en god idé at gå efter nogle af dem med frugtsmag, men hvis du derimod gerne vil have noget med mentol smag, så gå efter dem. Du kan også starte blødt ud med en smag af tobak ligesom du kender den fra almindelige cigaretter. 

Hvordan påfylder jeg e-væsken?

Tryk ned og drej låget mod urets retning for at åbne den. Fyld tanken med e-væske og luk låget omhyggeligt og stramt uden at overspænde. Vær opmærksom på ikke at dryppe e-væske ned i luftrøret i midten af tanken. Når brænderen anvendes for første gang, så lad den stå med e-væske i min. 15 minutter for at bomulden bliver helt gennemvædet.

Hvad betyder Shake and vape E-væsker?

Shake and Vape fungerer på den måde, at man køber en flaske med e-væske, der ikke er fyldt helt op, men gerne lige med plads til 10-20ml nikotinbase.
Så kan du nemlig selv vælge nikotinstyrke og blandingsforhold.

Hos SmokeUs tilbyder vi både almindelige færdigblandede 10 milliliters e-væsker med nikotin, og Shake and Vape væsker, hvor du selv skal hælde nikotinbase i. (Husk at købe denne ved siden af).

Vores udvalg er klart størst indenfor Shake and Vape, da der ikke er ret mange producenter af færdigblandede e-væsker længere. Det er sket som følge af EU’s TPD, der har fastsat, at der kun må sælges 10ml væsker, hvis disse er indeholdene nikotin.

Hvis du er i tvivl, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Indeholder jeres e-væsker nikotin?

Du kan både vælge væsker med og uden nikotin. Det fremgår altid af vores produktside, om væsken indeholder nikotin.

Alle e-væsker, der indeholder nikotin, er godkendt af sikkerhedsstyrelsen, og forhandles kun i 10ml beholdere med indlægsseddel og mærkning.

Skriv et svar