Ofte Stillede spørgsmål

Generelle Spørgsmål

Hvilke betalingsformer modtager i?

Til betaling med kreditkort modtager vi følgende:

  • Visa/Dankort
  • Visa Electron
  • Visa Debit
  • Visa Credit
  • Mastercard Debit
  • Mastercard Credit
  • Maestro

Du kan også anvende følgende betalingsmuligheder:

  • MobilePay (Maks. ordrebeløb for brug: 800kr)
  • ViaBill
  • PayPal
Hvad hvis jeg vil returnerer en vare?

Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du benytte dig af vores returformular som du finder her

Vær opmærksom at du har 14 dage fra modtagelse, til at rette henvendelse til os.
Gældende vilkår, og betingelser fremgår af vores handelsbetingelser

Hvor lang garanti yder i på en vare?

Vi yder 2 års garanti på varen, i henhold til købeloven.

Du kan finde mere information om din garanti, under vores gældende handelsbetingelser

Hvor kan jeg se at det er et originalt produkter?

På størstedelen af vores elektroniske produkter, sidder der et “Security Check” mærke. Hvor du ved hjælp af en app, eller det respektive brands hjemmeside, kan indtaste de to sikkerhedskoder, som verificerer at du har et originalt produkt. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for dokumentation på dit produkt.

Hos SmokeUs forhandler vi kun produkter, som er købt igennem verificerede og kvalitetstestede leverandører. – Vi tager ligeledes afstand fra kloner, og kopier, også selvom disse ikke måtte være varemærkebeskyttet. Vores holdning er at kloner og kopier skader både producenten, leverandøren, og forhandlerens ry, samt udgør en større risiko for fejlbetjentning og skadesforvoldelse.

Fragt & Forsendelse

Hvor hurtigt leverer i?

Alt afhængigt af hvilken leveringsmetode du har valgt, så er vores leveringstid omkring 1-3 dage. Du modtager et track and trace nummer, når vi afsender din pakke. Så du kan følge den hele vejen fra lageret, til dig.

Der kan dog forekomme længere leveringstid i høj sæsoner, og helligdage.

Hvad betyder Shake and vape E-væsker?

Shake and Vape fungerer på den måde, at man køber en flaske med e-væske som ikke er fyldt helt op, men gerne lige med plads til 10-20ml nikotinbase.
Så kan du nemlig selv vælge nikotinstyrke, og blandingsforhold.

Hos SmokeUs tilbyder vi både almindelige færdigblandede 10 milliliters e-væsker med nikotin, og Shake and Vape væsker, hvor du selv skal hælde nikotinbase i. (Husk at købe denne ved siden af).

Vores udvalg er klart størst indenfor Shake and Vape, eftersom at der ikke er ret mange producenter af færdigblandede evæsker længere. Det er sket som følge af EU’s TPD, som har fastsat at der kun må sælges 10ml væsker, hvis disse er indeholdene nikotin.

Hvis du er i tvivl, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Jeg har modtaget ødelagte eller beskadigede varer?

Hvis du skulle være så uheldig at modtage en ødelagt eller beskadiget vare, så ret straks henvendelse til os. Så sørger vi for at rette op på det. De fleste sager bliver løst hurtigt og nemt over telefon, eller mail.

Vi opfordrer dig ligeledes til at tage billeder, eller få anden form for dokumentation på ukorrekt håndtering, hvis pakken er blevet beskadiget under transport af fragtfirmaet.

Jeg har stadig ikke modtaget mine varer efter flere dage?

Hvis du kan se at dine varer er afsendt, men stadig ikke har modtaget dem. Så tag kontakt til os, så hurtigt som muligt.

Så vil vi rette henvendelse til fragtfirmaet, og finde en løsning.

OBS: Vær opmærksom på om din ordre indeholder rest-ordre vare. Der kan forekomme nogle få dages forsinkelse, da vi først skal have produktet hjem fra leverandøren.

Hvad hvis min pakke har åbnet?

Hvis du kan se at din pakke har været åbnet, og at du mangler produkter eller at de er beskadiget, så ret straks henvendelse til os.

Husk at du kan nægte at tage imod pakken, når den bliver udleveret. Den vil så herefter blive sendt tilbage til os, hvor vi i samarbejde med dig, vil tage kontakt til fragtfirmaet med henblik på et eventuelt erstatningskrav. Vi opfordrer til at du tager billeder, og fremsender til os, da dette vil være med til at styrke sagen, vi tager ligeledes billeder af pakkerne, og deres indhold inden vi afsender dem.

Er min ordre blevet afsendt?

Når vi har afsendt din pakke, fra vores lager i Valby. Vil du modtage en besked indeholdende en bekræftelse, og et track and trace nummer. Besked vil typisk blive fremsendt til telefonnummeret, eller mailen. Som du oplyste på betalingssiden.

Hvilke lande sender i til?

Indtil videre sender vi kun til Danmark, men begynder at sende til udlandet i løbet af år 2018.

Generelle spørgsmål om E-cigaretter, Evæske og batterier

Indeholder jeres evæsker nikotin?

Du kan både vælge væsker med, og uden nikotin. Det fremgår altid af vores produktside om væsken indeholder nikotin.

Skriv et svar