Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

 

Navn på cookieLeverandørTypeUdløber
wc_cart_hash_#Smokeus.dkHTMLSession
Wc_fragtments_#Smokeus.dkHTMLSession
_gaSmokeus.dkHTTP2 år
_gatSmokeus.dkHTTP Session
_gidSmokeus.dkHTTP Session
CollectGoogle-analytics.comPixelSession
Ads/ga-audiencesGoogle.comPixelSession
FrFacebook.comHTTP 3 måneder
GPSYoutube.comHTTPSession
TrFacebook.comPixelSession
Visitor_info1_liveYoutube.comHTTP179 Dage
YSCYoutube.comHTTPSession
AMP_TOKENSmokeus.dkHTTPSession
Cookies.jsSmokeus.dkHTTPSession
Mailchimp_landing_siteSmokeus.dkHTTP27 dage

 

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller når du gennemfører en ordre.

Kontaktoplysninger

SmokeUs.dk
Hyltebjerg allé 25, st.tv
2720 Vanløse
Telefon: 31 11 66 68
E-mail: info@smokeus.dk

Lager/hovedkontor
Torveporten 2, 3. L07
2500 Valby

Dataansvarlig

SmokeUs er ligeledes dataansvarlig, og sikrer at dine persondata altid behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Den dataansvarlige person:
Casper Pedersen
Hyltebjerg allé 25, st.tv.
2720 Vanløse
E-mail: info@smokeus.dk

Tlf: 31 11 66 68

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi beskytter dine persondata og har interne regler om informationssikkerhed

Vi har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem. Vi har fastlagte procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til de af vores medarbejdere, der behandler følsomme persondata og data, der afdækker oplysninger om personlige interesser og vaner. Vi kontrollerer deres faktiske adgang gennem logning og tilsyn. For at undgå datatab tager vi løbende back up af vores datasæt. Vi beskytter også fortroligheden og autenticiteten af dine data ved hjælp af kryptering.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig for diskrimination, ID-tyveri, økonomisk tab, tab af omdømme eller anden væsentlig ulempe, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Behandlingsgrundlag
Dine almindelige kontaktoplysninger såsom navn, adresse, indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har køb hos os. Din e-mailadresse, og telefonnummer indsamler vi for at kunne sende dig en ordre –og leveringsbekræftelse, og for at kunne komme i kontakt med dig i tilfælde af, at vi ikke har den pågældende vare på lager, eller lignende.

Når du betaler for din ordre, indsamler vi dit navn, kortdata, og din IP-adresse. De oplysninger indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, og anvendes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen, eller på vores website har givet os dit samtykke hertil, anvender vi din e-mail adresse til udsendelse af vores nyhedsbrev.

Du har til enhver tid mulighed for både at tilmelde, og afmelde dig nyhedsbrevet. Samtlige nyhedsbreve indeholder desuden et link til at afmelding af nyhedsbrevet.
Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Dine oplysninger vil blive slettet et år efter, at du har modtaget din vare.

Dette omfatter dog ikke din e-mail, hvis du har givet samtykke til behandling med henblik på at modtage tilbud via nyhedsbrev.

Vi indsamler samtidig oplysninger om din anvendelse af vores website, for at kunne tilbyde dig relevante produkter, og samtidig for at forhindre uautoriseret brug af vores website, og for at forhindre svindel, og spam.

Hvilke oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at handle hos os, har vi brug for at indhente persondata om dig for at kunne gennemføre købet, og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den måtte afvige af din postadresse), telefonnummer, og betalingsoplysninger.
SmokeUs indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores website
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside, eller produkter.
  • Anvender vores kontakt formular, laver en reklamation, eller giver feedback.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi videresælger ikke dine persondata til tredjepart.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om navn, adresse, telefonnummer, og e-mail blive udleveret til vores fragtfirma, DAO eller GLS, med henblik på levering af din ordre.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsesportalen Trustpilot.dk

Vores webshop anvender Quickpay, Pakkelabels og Clearhaus som en del af vores leverings -og betalingssystem, der ligeledes fungerer som vores databehandlere.

Vi har indgået en databehandler aftale med disse firmaer, som en garanti for at de overholder gældende love og regler med hensyn til beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine Rettigheder
Som registeret på vores website har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du derfor ligeledes ret til at anmode os om følgende:

  • Se hvilke persondata som vi opbevarer, og få rettet eller ændret dine persondata.
  • At få slettet dine persondata

Vi er dog forpligtiget af lovgivningen til at opbevare visse data om dig iht. Lovgivningen om bogføring.

Hvis du ikke længere ønsker at vi skal behandle dine persondata, eller at vi skal begrænse omfanget, så er du altid velkommen til at sende en anmodning herom til vores e-mail: info@smokeus.dk, eller kontakte vores dataansvarlige person.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:

[  info@smokeus.dk  ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Dataansvarlig

Hvis du ønsker indsigt i hvilke oplysninger som vi opbevarer, eller hvis du ønsker dine oplysningerne slettet, så kan du tage kontakt til vores dataansvarlige person, som du finder øverst på siden.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Smokeus
Hyltebjerg allé 25, st tv.
2720 Vanløse
Telefon: 31116668
Email: info@smokeus.dk

Lager:
Torveporten 2, 3. L07
2500 Valby