SmokeUs.dk skaber genvej til verdenen af E-cigaretter

 

SmokeUs blev stiftet i 2016 af Casper Juel Pedersen for at skabe en genvej for forbrugeren til verdenen af e-cigaretter, e-væsker, vapers etc.

Ideén var at skabe en hjemmeside hvor det er nemmere at manøvrere rundt og finde det produkt, som passer til netop den enkelte, hvorfor vores udvalg måske vil virke mindre end på nogle andre webshops.

Hos SmokeUs har vi valgt at gå hele vejen, og det betyder for dig, at vi har testet samtlige af vores produkter, og har kendskab til hvordan de fungerer i praksis og hvordan de føles at vape på, som sikrer at du altid ender med et produkt af vores høje kvalitetsstandard.

Vi er stolte over at kunne sige, at SmokeUs ikke blot er en webshop, men et koncept. Et koncept som er skabt til alle som enten er på vej ind i e-cigaretternes univers, eller til dig som allerede har stort kendskab men blot ønsker en pålidelig og stærk samarbejdspartner. En samarbejdspartner der sikrer at du altid får leveret dit foretrukne produkt til tiden, og at alt hvad du køber hos os ikke kun er en samlebåndsvare, men produkter vi selv kan stå inde for.

Udforsk SmokeUs store udvalg lige her