Hjem 2017-11-22T23:51:41+00:00
ecigaret startsæt

Startkits

evæske

E-væske

billige mods

Mods

brænder

Coils

Batterier til ecigaretter

Batterier

tilbehør til ecigaret

Tilbehør

E-cigaretter, e-væske, startsæt og tilbehør til skarpe priser

Køb dine foretrukne kvalitetsmærker hos os
SmokeUs tilbyder et stort udvalg af de bedste kvalitets e-cigaretter, væsker & tilbehør
Vi fører blandt andet mærker som SMOK, Kangertech, SUNDBYGAARD og prisvindende Crafted Liquid

Fra vores blog

De seneste guides, og nyheder fra SmokeUs

Tilmed dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på første ordre

Hvad er en e-cigaret?

En ecigaret består af flere dele. Der er et batteri, en væskebeholder, og en coil/brænder. Simpelt beskrevet, fungerer e-cigaretten ved at der sidder en glødetråd, som der er viklet vat omkring. Batteriet sender en hvis spænding igennem tråden, som bliver varm og derved får væsken i vattet til at fordampe. Men, så simpelt er det alligevel ikke. For der er lavet utallige versioner, hvor du kan regulere hvor mange Watt, eller volt. Som du sender igennem glødetråden, samt hvilket materiale der er anvendt til glødetråden. Om det måtte være Nikkel, Kathan, Stainless Steel, er helt op til den enkelte forbruger at vælge. De forskellige typer har dog også deres fordele, eftersom du blandt andet kan bruge temperatur styring, med visse typer glødetråd. Det sikrer at vattet ikke brænder af, og at din coil holder i meget længere tid, og sikre en bedre damp og smag.

Hvis du kender til grundprincipperne, men gerne vil blive klogere på de lidt mere avancerede begreber, så kan du læse vores blog indlæg “E-cigaretten – de avancerede fysikbegreber“.

På vej mod rygestop? Prøv en e-cigaret

Mange rygere vælger e-cigaretten som alternativ eller som led i et rygestop, og det er der en god grund til: E-cigaretten er billigere, sundere og kommer tæt på følelsen af en cigaret.
Man sparer typisk 60-80% ved at skifte til en e-cigaret. Det skyldes, at e-juicen er billig og holder i lang tid – især hvis man blander den selv. Som damper bruger man typisk flere penge på at optimere sit udstyr end på at ”ryge”. Det er ikke noget, man behøver at gøre tit, men for mange går der en sport i at have det nyeste gear.
Da dampen fra e-cigaretter ikke indeholder de samme giftstoffer tobaksrøg, vil skiftet til en e-cigaret medføre forbedret lungefunktion, forbedret smags- og lugtesans og et forbedret miljø for en selv og dem, man er tæt på. Med et skift til e-cigaretten vil man opleve, at de små fimrehår i halsen begynder at vokse ud igen. Dette medfører typisk en ufarlig, kildrende hoste i de første par uger, men en bedre sundhed på sigt.

Nybegynder? Bare rolig – det er slet ikke så besværligt

Det kan være ret uoverskueligt at vælge det rigtige udstyr, når man skal købe sin første e-cigaret, men det behøver slet ikke at være så besværligt. Hos SmokeUs tilbyder vi blandt andet startpakker hvor både e-cigaret, oplader og etui, følger med. Disse pakker findes til en god pris, så du som nybegynder kan afprøve, om e-cigaretten er noget for dig. Som ny-damper kan det være relevant at vide, at vi forhandler e-væske med forskellige smag af tobak, så overgangen fra røg til damp bliver mere behagelig.

Allerede damper?

På Smokeus.dk kan du, der allerede damper, også finde et hav af spændende og nye varer. Her er god mulighed for at optimere dit dampergear til lidt mere avancerede modeller. Vi giver jævnligt opdateringer om de bedst sælgende produkter, så du aldrig går glip af det nyeste og bedste-i-test udstyr. Ligeledes forhandler vi et bredt udvalg af tilbehør – herunder blandt andet tanke, batterier, mods og coils.

Sikker handel

Alt, vi forhandler på denne side, er godkendt af sikkerhedsstyrelsen, som i juli 2016 nedsatte lovgivning på e-cigaret-området. Det giver vores kunder en sikkerhed for, at det e-udstyr, de køber her på siden, er lovligt og absolut sikkert at tage i brug. Du kan læse mere om det nye direktiv på vores blog
Velkommen på SmokeUs og rigtig god fornøjelse.

Alle dine data er krypteret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag 10% på din første bestilling